Januari in pictures

Eén van mijn goede voornemens voor dit jaar was om meer tijd met vrienden en familie door te brengen. Wat minder gehaast zijn en wat vaker de boel de boel laten. En dat ging goed! Ik had ieder weekend iets leuks gepland staan en heb weer bij veel restaurants binnen gezeten. Kijk mee!

Iets later dan gewend komt deze ‘in pictures’ online, dit vanwege de winactie die vorige week van start ging.

foto 2 foto 1

Januari begon meteen goed met een gezellig etentje met een vriendin in Maastricht. De straten waren nog sfeervol versierd met verlichting en wat blijf ik Maastricht toch een leuke stad vinden!

foto 5

Met een andere vriendin ging ik borrelen bij Boca in Eindhoven. Altijd lekker!

Marmer

Ik had een housewarming van goede vrienden en zag daar dit gepimpte Ikea wandmeubel. Zo leuk en origineel bedacht en dat bracht mij op het idee om het te verwerken in een blog over marmer.

foto 5 kopie foto 3-6 foto 1-11

Samen met mijn moeder ging ik een dagje naar Amsterdam toe en bezochten we leuke winkels als Sukha en Anna + Nina. Op Instagram had ik al de meest prachtige foto’s van Sukha voorbij zien komen, maar helaas zijn de prijzen aan de hoge kant. De kaartjes met spreuken zijn ook erg leuk en die gingen natuurlijk mee naar huis. Ook bezochten we de Albert Cuypmarkt.

P1060209 kopie

Als afsluiter ging ik samen met Steven bij restaurant Giornale in Eindhoven eten. Dit zit er al een tijdje en ik was er nog nooit geweest, dus dat werd tijd. Het is een concept waarbij foodsharing centraal staat. Over de inrichting is tot in de details nagedacht met veel industriële en vintage invloeden. Echt een aanrader!

Ook was ik deze maand aan het werk voor Viva la Vintage en schreef ik mijn eerste blog voor Ookinhetpaars. Waar ik geen foto’s van heb gemaakt, zijn twee etentjes met familie en vrienden (ja, ik zei toch dat ik bij veel restaurants ben gaan eten) én de bezichtiging van een jaren 30 huis waar Steven en ik zijn gaan kijken. Het huis is prachtig, maar heeft helaas te weinig opbergmogelijkheden. De zoektocht naar een huisje gaat dus gewoon verder! Wordt vervolgd…

Tags:

 1. Linda

  8 februari 2016 om 11:25

  Leuke blog weer Fem! Super dat je een stukje op ookinhetpaars hebt geschreven

 2. Lieke

  9 februari 2016 om 08:35

  Leuke blog Femke! Leuk ook weer Amsterdam! Blijft favoriet?

 3. Karlien

  28 februari 2016 om 14:46

  Wat een leuke maand!! Maastricht is een erg gave stad.

Laat een reactie achter