Photo diary FeelGood Market 18 oktober 2015

Gisteren stonden we weer op de FeelGood Market in Eindhoven. In verband met de Dutch Design Week stond de markt deze editie op de Torenallee in plaats van het Ketelhuisplein. Ik vond de setting in deze lange straat erg leuk. Het was weer een gezellige en drukke dag, kijk je mee?

FeelGood Market 18-10-2015 - Viva la Vintage

’s Ochtends begon de dag veelbelovend en zelfs het zonnetje kwam even door. Er stond gelukkig geen wind waardoor we een aantal mooie landkaarten op konden hangen.

Vintage landkaart - Viva la Vintage

Om 12.00 uur ging de FeelGood Market officieel open, maar het was al eerder druk. Er waren ook veel toeristen vanwege de Dutch Design Week en zij stopten ook massaal bij onze kraam! Een Zweeds gezin kocht een landkaart van Denemarken, Italianen waren helemaal weg van de camera’s en een Fransman kocht een industriële seinlamp. Leuk om te zien dat de producten ook over de grens in trek zijn!

Vintage camera's - Viva la Vintage Viva la Vintage

Viva la VintageZoals beloofd hadden we stapels vintage koffers bij:)

We hadden deze keer ook weer hulp van familie waardoor we zelf ook even over de FeelGood Market konden lopen. Er staan zoveel leuke kraampjes en enthousiaste mensen en ik heb de leukste voor je op een rijtje gezet.

Koekwaus Koekwaus Koekwaus Koekwaus

Deze leuke spulletjes zijn van conceptstore Koekwaus uit Den Bosch. Ik wilde alles wel hebben! Het bucket list boek vond ik erg leuk en de zuiverende planten van Ogreen heb ik op verschillende blogs al vaak voorbij zien komen, maar nog nooit in het echt gezien. Gelukkig gaan Steven en ik deze week nog een dagje naar Den Bosch toe dus dan kan ik de plant kopen en even rustig rondsnuffelen in de winkel.

Vilt-it Vilt-it Vilt-it

Hoe gaaf is deze tijger gemaakt van Vilt!? Ontwerpster Isabelle van Vilt-it maakt allerlei creaties van vilt en haar kraam stond in het teken van een gezellige beestenboel.

Vintage ropes

Bij Vintage Ropes maken ze van verschillende soorten touw niet alleen plantenhangers, maar ook hangende tafels. Ik vind het idee super origineel en nog leuker omdat de oude macramé knooptechniek wordt gebruikt die weer helemaal terugkomt. Ik vind het alleen lastig te combineren in mijn interieur. Waar hang je zo’n leuke plantenhanger of tafel neer? Suggesties anyone?

FeelGood Market

Aan lekker eten ook geen gebrek deze keer tijdens de FeelGood Market. Zo had Today’special heerlijke gerechten gekookt waaronder huisgemaakte pita’s met een vulling van pulled pork (tip: via de website kun je een foodbox bestellen met heerlijke hapjes en gerechten!) en werd in de houtoven van De Streekbakker non-stop de heerlijkste verse broodjes gebakken. Zij stonden praktisch naast ons en de geur van verse appelkaneelbroodjes kwam ons iedere keer weer tegemoet. Dat moesten we dan ook proeven en de broodjes waren heerlijk!

Plint

Plint combineert de mooiste en leukste gedichten op posters, kalenders, tassen en kussenslopen. Ik kan wel uren bij hun leuke producten rondsnuffelen, maar had daar gister geen tijd voor. Maar ik kwam erachter dat ze deze mooie spullen gewoon in Eindhoven maken op Sectie-C, zowat om de hoek dus! Breng je deze week nog een bezoekje aan DDW sla dan zeker Plint niet over! Je vindt Plint in de Design Shop in Hal 8 op Sectie-C.

Het was een super leuke dag en we hebben weer leuke en enthousiaste mensen ontmoet. Zondag 15 november zijn we weer van de partij op de FeelGood Market! Mocht je niet tot die tijd kunnen wachten, op de webshop van Viva la Vintage zijn onze vintage meubels en woonaccessoires ook te koop! Wat is jouw favoriete, vintage item?

Tags:

 1. Lieke

  19 oktober 2015 om 20:38

  Volgens mij was het weer een hele leuke dag! Leuk zo met de foto’s bij je blog en fijn dat jullie hulp hadden waardoor je zelf ook nog een rondje hebt kunnen lopen. Op naar de volgende editie?

 2. Femke

  19 oktober 2015 om 21:00

  Ja, het was een super leuke dag en erg fijn dat we hulp hadden! De vorige keer hadden we helemaal geen tijd om rond te kijken en ook al ben ik vaker naar de FeelGood Market geweest, het blijft leuk om rond te snuffelen en je blijft nieuwe dingen ontdekken!

 3. Laura

  19 oktober 2015 om 21:57

  Hi Femke,

  Wat leuk om je blog te lezen! En ook heel leuk dat je ons hierin noemt 🙂
  Wij hebben een gezellige, drukke dag gehad. Het was onze eerste keer Feelgood. Hopelijk hebben jullie ook een geslaagde dag gehad.

  Succes met jullie mooie business en dan zien we je nog in de winkel! 🙂
  Groetjes, Marlou & Laura

 4. Femke

  19 oktober 2015 om 22:41

  Hi Laura,
  Dankjewel voor je reactie:)
  Het was voor ons de tweede keer dat we op de FeelGood stonden en het was weer een geslaagde dag!
  Ik ben erg benieuwd naar jullie winkel!

  Groetjes,
  Femke

Laat een reactie achter