Februari in pictures

Februari begon als een fijne maand, maar eindigde met griep in bed. Dat vergeten we maar snel en ik laat je de foto’s zien van de leuke dingen die ik deed. Ik ging naar de rommelmarkt in de IJ-hallen, bracht een bezoekje aan showUP, ging samen met Steven een dagje naar Zwolle, stond met Viva la Vintage op de FeelGood Market en ging met een vriendin sushi eten. Kijk je mee?

De rommelmarkt in de IJ-hallen stond al langer op mijn lijstje om te bezoeken. Amsterdam ligt niet om de hoek en aangezien ik meteen vroeg in de ochtend als de deuren opengaan er wil zijn, komt het er niet zo vaak van om op zondag al zo vroeg te vertrekken. Nu hadden Steven en ik gepland om naar showUP te gaan en omdat we toch in Amsterdam moesten zijn, besloten we ’s ochtends heel vroeg eerst naar de IJ-hallen te gaan.

P1060273 2

Daarna gingen we naar showUP, de vakbeurs voor de home & gift-branche. Hier kun je een uitgebreid fotoverslag zien.

P1060315 2

Voor Viva la Vintage moest ik een order afleveren in Zwolle en samen met Steven besloten we daarna het centrum in te gaan. We waren allebei nog nooit in Zwolle geweest, maar wat een leuke stad is dat! Binnenkort volgt er een city guide op de blog!

P1060349 2

Met Viva la Vintage stond ik weer op de FeelGood Market in Eindhoven. Het was een ontzettend drukke, maar gezellige dag! Mocht je het gemist hebben: zondag 20 maart sta ik weer op de FeelGood Market!

Kreeftenbar

Sushi is altijd een goed idee! Dit is samen met een vriendin bij de Kreeftenbar in Eindhoven.

John Hanley steenoranje geruit2

Voor de webshop Ookinhetpaars (waar ik ook gastblogger voor ben) ging ik aan de slag om sfeerfoto’s te maken. De combinatie van vintage meubels en woonaccessoires met de kleurrijke plaids en kussens leverden mooie foto’s op. De plaids en kussens van Ookinhetpaars zijn echt prachtig en het was een feestje om mee te werken!

IMG_3176

Samen met Steven sloot ik het weekend met een middagje shoppen af. Bij Usine gingen we eerst heerlijk lunchen.

Tags:

  1. Linda

    29 februari 2016 om 10:12

    Hej Fem,

    Inderdaad de leuke dingen onthouden en het ziek zijn maar snel vergeten!

    Groetjes

Laat een reactie achter