Happy list #1

Het zijn vaak de kleine dingen die je dag helemaal kunnen maken. Die zorgen voor een oppepper, voor een vrolijk gevoel en maken het dat je de hele wereld aankunt. Wanneer je om je heen kijkt en je bewust bent van deze kleine dingen, zijn het er meer dan je denkt! Benieuwd naar mijn happy thoughts van afgelopen week?

Be Blooming

❖ Leuke reacties op mijn blog. Ik ontvang zoveel leuke reactie van vrienden en familie op mijn blog, maar ook van mensen die ik al heel lang niet meer heb gesproken of zelfs niet ken. Leuk!

❖ Op een regenachtige werkdag gaat de zon ineens schijnen tijdens mijn dagelijkse wandelrondje in de pauze.

❖ Verse bloemen halen. Ik hou van bloemen en kan echt vrolijk worden wanneer het hele huis vol bloemen staat.

❖ Een winactie opzetten voor Viva la Vintage. Samen met een bekende blogger ben ik een hele leuke samenwerking aan het opzetten voor Viva la Vintage Wordt vervolgd!

❖ Ik hou van etentjes en borrelen met vriendinnen en had er vorig jaar niet altijd tijd voor, dit jaar ben ik goed begonnen. Zo ging ik vorig weekend met een vriendin Italiaanse tapas eten in Maastricht en afgelopen weekend met een vriendin borrelen. Dat eindigde in de slappe lach op weg naar huis. Dat zijn de beste avondjes!

❖ Plannen maken voor de zomervakantie. Wordt het een keer iets anders en gaan we naar Italië, of weer oud en vertrouwd naar Spanje? Keuzestress!

❖ Leuke foto’s krijgen van mensen die een vintage product bij Viva la Vintage hebben gekocht. Nog elke keer is het een feest als er een bestelling is geplaatst bij Viva la Vintage en maken Steven en ik een vreugdedansje. Deze foto stuurde Eveline door van haar oude landkaart en Arianna van haar vintage camera.

Landkaart, Eveliene -  Gunsight Camera, Arianna - lullary

Wat maakte jou blij vorige week?

Tags:

  1. Linda

    11 januari 2016 om 11:09

    Leuk om een Happy list te maken! Leuk om te zien of waar jullie mooie spullen terecht komen. Ik ben benieuwd waar jullie zomervakantie dit jaar naar toe gaat. Liefs Linda

Laat een reactie achter