Happy List #2

Vrolijk Pasen! Dat betekent een extra lang vrij weekend! Ook is het officieel voorjaar en dat is al een reden om blij van te worden! Zeker door de gebeurtenissen van afgelopen week in Brussel, doet het me weer even stilstaan en besef je wat je allemaal hebt. Het zijn vaak ook de kleine dingen die je blij maken. Die zorgen voor een oppepper, voor een vrolijk gevoel en maken het dat je de hele wereld aankunt. Wanneer je om je heen kijkt en je bewust bent van deze kleine dingen, zijn het er meer dan je denkt! Benieuwd naar mijn happy thoughts van afgelopen week?

11809923_1134633703226971_296743979_n

❖ Pasen heeft voor mij geen bijzondere betekenis, maar het betekent wel dat je vaak samen met familie bent en lekker uitgebreid eet. Én dat je ongegeneerd zoveel chocoladepaaseitjes als je wilt kunt eten (en jezelf dan afvraagt hoe het toch komt dat je gezicht onder de puistjes staat…).

❖ Samen met vriendinnen een nieuwe wijnbar ontdekken (Bodega Pintxo in Eindhoven, echt een aanrader!) en heerlijk wijntjes drinken.

❖ Dé perfecte witte blouse vinden.

❖ Met het intreden van het voorjaar is ook het marktseizoen voor Viva la Vintage weer begonnen. Gisteren ben ik samen met Steven sinds lange tijd weer op pad geweest om de leukste vintage vondsten op de kop te tikken.

❖ Nu de zon zich weer vaker laat zien (oké over gisteren en vandaag hebben we het maar even niet) en de dagen langer worden, kan de winterkleding bijna opgeborgen worden en mogen de sneakers weer voor de dag komen. Jeuh!

❖ Plannen maken voor het voorjaar.  Een dagje shoppen met een vriendin is al gepland (de garderobe moet natuurlijk voorjaarsproof worden gemaakt).

En wat maakte jou blij? Ik ben benieuwd!

Tags:

 1. Linda

  28 maart 2016 om 13:28

  Leuk op je happy list te lezen!
  Voor mij is lekker wandelen in de bossen met de hond. Een van de dingen waarvan ik happy wordt?

 2. Femke

  29 maart 2016 om 08:48

  Ja, van wandelen kan ik ook heel erg genieten! Zeker met Wifi erbij 😉

Laat een reactie achter