Instagram: mijn 5 favoriete accounts

Instagram vormt een grote bron van inspiratie voor mij. Of het nu gaat om interieurkiekjes die zo een woontijdschrift in kunnen of een foodfoto met een heerlijk gerecht waar het water me van in de mond loopt, ik kan er uren op door brengen (en soms té lang). Dit zijn mijn favoriete Instagram accounts.

 

Sproetinhuis

Ik vind het interieur van Maaike ontzettend mooi en sfeervol. Van de glas-in-lood en suite deuren tot en met het stilleven van IXXI aan de muur. Ik ben werkelijk verliefd op haar huis! Ik hou van kleur en vind haar stijl erg leuk. Uren kan ik naar haar mooie foto’s kijken in de hoop dat, als ik zelf een huis heb, het net zo mooi kan maken als bij haar.

Sproetinhuis - Be Blooming

 

REMADE with love

Anne geeft je met haar foto’s een kijkje in haar leven. Ze houdt van vintage en industriële interieurs en voor haar toekomstige nieuwbouwwoning is ze op zoek naar unieke spulletjes. Ook neemt ze je mee op haar citytrips en tipt ze de leukste winkels, restaurants en hotels in binnen- en buitenland.

REMADEwithlove

 

Sevencouches

De feed van Mardou is erg wit en rustig, maar door de combinatie van natuurlijke materialen en vintage items raak ik altijd geïnspireerd door haar foto’s.

Sevencouches

 

Milou Nieuwenhuis

Milou heeft een passie voor interieur en styling en dat zie je terug in haar foto’s. De trend urban jungle past perfect in haar interieur dat ze mixt met vintage items.

Milou_Nieuwenhuis

 

Jet

Ook het interieur van Jet is kleurijk en helemaal mijn stijl. Met vintage items creëert ze een warme sfeer en ook aan haar wand prijkt de prachtige IXXI (niet op deze foto).

Jet

 

Kende je deze Instagram-accounts al? Welke account is jouw favoriet en welke hoort volgens jou nog in dit rijtje thuis?

Tags:

  1. Linda

    26 oktober 2015 om 21:12

    Heb ze meteen allemaal toegevoegd:)

  2. Femke

    26 oktober 2015 om 21:20

    Leuk! 🙂

Laat een reactie achter