Maart in pictures

Maart is weer voorbij gevlogen en wat gaat de tijd toch snel. Ook is het officieel lente! De dagen worden langer, de zon laat zich (gelukkig) weer wat vaker zien en de zomer komt steeds dichterbij. Maar eerst terug naar maart. Ik stond met Viva la Vintage op de FeelGood Market, het inkoopseizoen is weer van start gegaan en ik heb een heel leuke wijnbar ontdekt. Kijk je mee?


foto 2

Samen met een vriendin en haar mopshond Wifi ga ik regelmatig wandelen. En uiteraard kan daarna een kopje thee met wat lekkers niet ontbreken.

foto 1 IMG_3325

Ook was de FeelGood Market weer in Eindhoven. Daar stond ik voor Viva la Vintage met een kraam. Het was weer een erg leuke en drukke dag!

IMG_3422

Met vriendinnen ging ik borrelen en ontdekten we deze leuke wijnbar Bodega Pintxo in Eindhoven. Een aanrader!

foto 4-3

Tijdens het lange paasweekend dook ik met ons mam de keuken in om wat lekkers te bakken. Het werd deze caramel shortcake van Laura’s Bakery en chocolade fudge met nootjes. De inspiratie hiervoor haalden we uit dit recept. Wanneer wij samen iets gaan bakken, veranderen we altijd iets aan het recept. Niet omdat we het recept niet vertrouwen, maar omdat we er een eigen draai aan willen geven (en vaak ook wel een tikkeltje eigenwijs zijn haha).

IMG_3425 IMG_3423

Ik sloot het weekend af met wijntjes met een vriendin bij Berlin bar. Ook al een erg leuke plek!

P1060617 kopie 2

Voor Viva la Vintage ging ik samen met Steven op pad om vintage vondsten te scoren en dat is gelukt! We hadden ontzettend geluk en weer veel mooie spullen weten te bemachtigen. Binnenkort vind je deze in de webshop.

Hoe was jouw maand?

Tags:

 1. Linda

  4 april 2016 om 10:18

  Hoi Fem,

  De wandeling was heerlijk! Ik heb gisteren weer een nieuw plekkie ontdekt. Die carameltaart ziet er goddelijk uit zeg.
  Bedankt voor de tip van de wijnbar, deze hotspot kende ik nog niet. Berlin vind ik ook een erg gezellig plekje, laatst voor het 1ste geweest ze keken me wel raar aan toen ik gewoon koffie bestellen. Dit komt natuurlijk omdat ze veel lekkere dingen hebben als gewoon koffie.
  Goeie vangst gisteren, zo te zien mooie spulletjes weer!

  Groetjes Linda

 2. Deisy

  4 april 2016 om 22:18

  Die cake ziet er echt goddelijk uit haha, daar wil ik wel een stukje van 😉 En wat heerlijk als je zo lekker kunt wandelen in zo’n prachtig gebied: ik woon in Amsterdam dus voor mij is hier weinig natuur haha.

 3. Claudia Ookinhetpaars

  6 april 2016 om 21:22

  Klinkt als een heerlijke, goed bestede maand. Je marktkraam zag er weer top uit. En super dat je weer allemaal nieuwe vintage items hebt gevonden, heerlijk gesnuffeld en gescoord dus. En ik moest lachen om de naam van de hond Wifi.

 4. Femke

  8 april 2016 om 16:18

  Ja, leuk hè Wifi als hondennaam! Aanstaande zondag gaan we weer op pad om vintage items te scoren. Benieuwd waar we dan mee thuis komen!

 5. Saskia

  7 april 2016 om 20:47

  Leuke foto’s.. Die cake ziet er echt overheerlijk uit<3

Laat een reactie achter