Oktober in pictures

Ik knipperde even met mijn ogen en toen was het alweer november. Zo snel ging voor mijn gevoel oktober voorbij! Oktober was leuk en druk (what’s new?) en stond in het teken van Viva la Vintage en de blog, maar ik had ook een weekje vakantie en bezocht de DDW en ging shoppen in Den Bosch. Kijk je mee?

Viva la Vintage AmiensOktober kon niet leuker beginnen, ik ging namelijk in het eerste weekend samen met Steven voor Viva la Vintage op inkoop in Amiens in Noord-Frankrijk. Dat was super leuk! Het complete fotoverslag kun je hier zien.

 

FeelGood Market 18-10-2015 - Viva la Vintage18 oktober stonden we voor de tweede keer met Viva la Vintage op de FeelGood Market in Eindhoven. We vinden dat echt super leuk om te doen en zondag 15 november staan we er weer! Meer foto’s van deze dag kun je hier zien.

 

De Vooruitgang - Be BloomingMet Steven en zijn ouders ging ik eten bij De Vooruitgang in Eindhoven. Wat is het daar mooi geworden sinds de verbouwing!

 

Heetman Patijn DDW 2015Ik bezocht tijdens mijn vakantie de Dutch Design Week en Strijp-S vond ik het leukste! Deze Elbow kandelaar zou ik wel aan mijn muur willen hangen.

 

Robbies Den Bosch - Be Blooming

Robbies Den Bosch - Be BloomingSamen met Steven ging ik een dagje shoppen in Den Bosch en dankzij de city guide van Remade with love ontdekte ik weer een paar nieuwe adresjes! We gingen lunchen bij Robbies. Dat is meer dan alleen een restaurant en is een klein warenhuis gevestigd in een oud bankgebouw. Alleen het gebouw is al prachtig! Daarnaast is er ook een hoekje met vintage spullen gecreëerd dus je begrijpt wel dat ik meteen fan was!

 

Hella Duijs - Be BloomingOp Instagram deed ik mee aan een winactie van Lisanne van de Klift en won ik toch gewoon dit Hella Duijs vaasje! Ik doe eigenlijk nooit mee aan winacties en dacht laat ik eens een gokje wagen. Ik was dan ook totaal verrast dat ik had gewonnen! In het echt is het vaasje nog mooier! Hou je niet zo van zwart, geen probleem. Hella Duijs maakt ook super leuke pastelkleurige vaasjes.

 

Be BloomingSamen met oud-collega’s ging ik uiteten en dat was erg gezellig! We hadden elkaar al een tijdje niet gezien, dus hadden veel bij te praten.

 

Vershal Het Veem Vershal Het Veem

Afgelopen zaterdag ging ik samen met Steven naar Vershal Het Veem op Strijp-S in Eindhoven. Ik kom er bijna dagelijks als ik naar mijn werk fiets langs en had er al veel goede verhalen over gehoord dat ik erg nieuwsgierig was geworden. Ik vind het concept (een overdekte markthal) super leuk, de ruimte erg mooi en de soort ‘kraampjes’ die er staan origineel, maar er hangt (nog) weinig sfeer. Dit komt wellicht ook doordat niet alle ruimtes bezet zijn, maar ik zie zeker de potentie van de vershal!

Zo zag mijn maand eruit. Ook november wordt weer een drukke maand met leuke dingen. Ik heb er zin in! Hoe was jouw maand?

Tags:

Laat een reactie achter