Photo diary Swan Market Tilburg

Zondag 5 juni stond ik met Viva la Vintage voor de eerste keer op de Swan Market in Tilburg. De markt vond plaats in de Wagenmakerij in Tiburg, een oude, industriële hal. De locatie was prachtig, het weer zat mee en dat samen maakte het een topdag! Kijk je mee? 

Swan Market Tilburg

Ik hou van locaties met authentieke elementen die een historische sfeer uitstralen. De Wagenmakerij in Tilburg is dat zeker! Het is één van de oudste gebouwen in de Spoorzone, waar ruim 100 jaar lang locomotieven zijn gerepareerd. De Spoorzone in Tilburg ligt naast het spoor en wordt omgebouwd tot een multifunctionele broedplaats. De Wagenmakerij is sinds kort een bijzondere evenementenlocatie. De bijna 90 gietijzeren kolommen, houten sheddaken en oorspronkelijke bestrating geven de Wagenmakerij een bijzondere industriële uitstraling.

Wagenmakerij Tilburg - Swan Market Wagenmakerij Tilburg - Swan Market

Met deze locatie als decor voor de Swan Market kon de dag al bijna niet meer stuk. De zon scheen volop en in eerste instantie vonden we het jammer om binnen te staan, maar later was de koele hal een aangename verrassing. De Swan Market is een gezellige markt waar je uiteenlopende producten vindt. Van handgemaakte sieraden en kaartjes, tot aan kleding en woonaccessoires.

Swan Market Tilburg

Ook kunnen de kraampjes met heerlijk eten natuurlijk niet ontbreken op een markt! Wij smulden van zelfgemaakte Engelse fudge. Een traktatie op een dag hard werken hadden we wel verdiend!

Fudge - Swan Market Tilburg

We hadden gelukkig, onverwachts, een grote kraam waardoor we al onze vintage spullen ruim neer konden zetten. Ook was er genoeg plek om oude landkaarten te showen.

Viva la Vintage - Swan Market Tilburg

Het handgeschreven schoolbord met het logo van Viva la Vintage heeft plaatsgemaakt voor een professioneel doek. En wat waren we er blij mee! De groen/blauwe kleur spat er van af. Ook hadden we jutte over de kraam neergelegd om de kraam iets meer aan te kleden. Wat een verschil! Dit hadden we veel eerder moeten doen.

Viva la Vintage Viva la Vintage

Kortom: het was een geslaagde dag en zeker niet de laatste Swan Market voor ons! Aanstaande zondag 12 juni vind je Viva la Vintage op de ‘Dag van de klant’ in de Vughterstraat in Den Bosch. Misschien tot dan?

Tags:

 1. Mbodyhealthplan

  8 juni 2016 om 19:55

  Super leuk al die vintage dingen. Ik vind die jerrycans zo leuk! En die type machines echt geweldig. Zelf heb ik ook zo’n draadmand heel leuk! Succes zondag!!

 2. lynda

  1 september 2016 om 13:07

  wat een leuke spullen allemaal! Swan market is altijd gezellig, moest maar weer eens een tripje maken.

  groet
  lynda

Laat een reactie achter