My birthday wishlist

Binnenkort vier ik mijn verjaardag en ben ik twintiger af. Een leeftijd zegt mij niet zoveel, maar ik vind 30 toch wel een mijlpaal. Net zoals ik dat vond toen ik 18 werd. Een groot feest wordt het niet, maar ik heb wel alvast een verlanglijstje gemaakt. Dat hoort erbij, toch?

Collage

 

1. IXXI flowers
Ik heb deze IXXI al zo vaak voorbij zien komen op Instagram en ben er helemaal verliefd op!

2. Luchtplantjes
Dat ik geen groene vingers heb, kon je in mijn vorige blog lezen. Maar daarin kon je ook lezen dat ik wel van groen in huis houd. Luchtplantjes zijn de nieuwe trend en schijnen ook erg makkelijk in onderhoud te zijn. Hebben!

3. Karllson big flip kalender klok
Deze Karlsson klok met een knipoog naar vroeger vind ik echt te gek! Eigenlijk past dit helemaal niet binnen mijn stijl (lees te zwart/wit en modern), maar door zijn retro uitstraling vind ik de klok super leuk.

4. FEST Amsterdam bank
Ik droom over deze FEST bank. Al is het alleen maar, omdat het koppel achter het merk ook Femke & Steven heten en dit is verwerkt in de merknaam. Maar bovenal omdat ik het echt een prachtige bank vind – zowel de kleur, als het model en de pootjes – en ik nog geen bank heb kunnen vinden die ook maar enigszins hierbij in de buurt komt. Mocht je een bank weten die aan deze kan tippen, let me know!

5. Xala Lungo gieter
Deze staat al heeeel lang op mijn wishlist, dus het wordt wel eens tijd dat ik deze gieter af kan strepen.

6. Bloemen
Van bloemen word ik altijd blij. En hoe meer kleur, hoe beter!

Tags:

Laat een reactie achter