Photo diary FeelGood Market

Na weken van voorbereiding was het afgelopen zondag dan zover: de FeelGood Market! Met Viva la Vintage stonden we met een kraam vol vintage spullen op de markt. We hadden ontzettend mooi weer en wat was het gezellig en druk! Kijk je mee?

De dagen ervoor stonden vooral in het teken van prijskaartjes maken, tassen stempelen, producten klaarzetten en inpakken, regelen dat de flyers er op tijd waren (DHL was het pakket kwijtgeraakt, maar dankzij de goede service van Drukwerkdeal werden ze alsnog op tijd bezorgd) en zorgen dat de site van Viva la Vintage al voor een deel live is! Het was stressen, maar het is allemaal op tijd gelukt. We hadden zaterdag zelfs nog even tijd om in de stad een ijsje te gaan eten:-).

FeelGood Market

En dan nu naar de dag zelf! Gelukkig waren mijn ouders er om te helpen met de spullen vervoeren en uit te laden. Terwijl Steven en zij aan het sjouwen waren, begon ik met uitpakken en alles mooi neerzetten. Ik had Perzische tapijtjes op en voor de kraam, oranje gladiolen in de glazen flessen en houten kratjes om de camera’s op te zetten.

FeelGood Market

Om twaalf uur ging de FeelGood Market officieel open en het was meteen hartstikke druk! We hebben zoveel leuke mensen ontmoet en enthousiaste reacties gekregen.
Je ziet op deze foto nog ons kopje thee en koffie staan. We hadden zelfs geen tijd meer om deze op te drinken haha.

FeelGood Market

We wisten van te voren niet zo goed wat we konden verwachten, maar de FeelGood Market was meer dan geslaagd. Wat een fijne en relaxte sfeer hangt er! Het is zeker voor herhaling vatbaar en we hebben ons dan ook direct aangemeld voor de editie van 18 oktober!

FeelGood Market

Komende week zijn we nog druk bezig met de voorbereidingen van de Viva la Vintage webshop, want dinsdag 1 september om 17.00 uur gaat deze open! Hou Be Blooming in de gaten, want er komt een leuke openingsactie aan!

Tags:

  1. Manon - SophieSweetVintage

    26 augustus 2015 om 09:03

    Wat hebben jullie de kraam leuk ingericht! En fijn dat het zo druk was, dat zijn de leukste markten 🙂

  2. Linda

    26 augustus 2015 om 18:09

    Leuk verslag van de feelgood Femke! Succes met de laatste voorbereidingen voor de webshop:)

Laat een reactie achter