Fotoverslag FeelGood Market en Catharina Market Eindhoven

Met Viva la Vintage stond ik in oktober op maar liefst twee markten in Eindhoven. De FeelGood Market op Strijp en de Catharina Market in het centrum van Eindhoven. En het was weer ontzettend druk en leuk!

Femke Be Blooming

Wat een energie krijg ik toch van deze dagen! Ondanks dat het hard werken is (vroeg opstaan, spullen sjouwen, de hele dag staan en laat weer thuis zijn), is het zo leuk om te doen! Geen markt is hetzelfde en elke keer ontmoet je weer de meest leuke mensen. Gezellig een praatje maken, de tijd nemen voor de klant en meer kunnen vertellen over onze producten. Als de zon dan ook nog eens doorbreekt en de temperatuur naar 20 graden stijgt en dat eind oktober, kan de dag niet meer stuk!

vintage meubelsDe nieuwe vintage producten uit Frankrijk kregen op de FeelGood Market een mooie plek naast de kraam.

Viva la Vintage Viva la Vintage markt

Op de Catharina Market:

vintage meubels viva la vintageHoe gaaf is deze vintage locker? Ik zou ‘m zo in ons nieuwe huis neer zetten (maar ja, waar he?!).

Het marktseizoen zit er voor Viva la Vintage weer op. In de herfst- en wintermaanden slaan we de binnenmarkten over en gaan we ons focussen op de webshop. Want alle nieuwe producten moeten er nog op komen. En oja ondertussen proberen we ook de verbouwing van ons huis af te ronden 😉

Ook zijn we bezig met de planning van markten voor volgend jaar. Je kunt ons dan sowieso vinden op de FeelGood Market, Swan Market en Catharina Market. Allemaal markten in het zuiden van het land. Maar op welke markten zou je ons nog meer willen zien? Laat het me weten in de reacties!

Tags: