Op vintage schattenjacht in Frankrijk voor Viva la Vintage

Begin oktober was het weer zover: de halfjaarlijkse antiek/brocantemarkt in Noord-Frankrijk stond op de planning! In het centrum van de Franse stad in de regio Picardie vind je talloze kramen met vintage, brocante en industrieel koopwaar. Voor onze webshop Viva la Vintage gingen Steven en ik op inkoop en we kwamen met veel moois terug!

inkoop-frankrijk-viva-la-vintage

Zaterdagavond vertrokken we met onze gloednieuwe bus richting het zuiden. In een nabijgelegen dorpje hadden we een basic hotelkamer geboekt zodat we de volgende dag fit én op tijd op de markt konden zijn. Want de markt begint vroeg, heel vroeg. De officiële starttijd is 5.00 uur ’s ochtends en zelfs dan zijn er al veel mensen op de been op zoek naar vintage vondsten (of oude meuk, het is maar hoe je het wilt noemen;-).

inkoop-frankrijkHet was donker, koud en nat maar de eerste buit was al snel binnen!

steven-inkoop-frankrijkEn buit twee is binnen 🙂 Dat betekent sjouwen!

inkoop-frankrijk-viva-la-vintageEn nog meer sjouwen!

steven-viva-la-vintage

Wat liggen er veel mooie vintage en industriele woonaccessoires en meubels! We hebben echt onze ogen uitgekeken.

vintage-frankrijk-straten

viva-la-vintage-frankrijk viva-la-vintage-frankrijk-inkoop vintage-frankrijk vintage-frankrijk-inkoop industrieel-frankrijk-inkoop industrieel-frankrijkfemke-viva-la-vintageDe laatste buit!

Na twee keer sjouwend terug naar de bus te zijn gelopen, zijn we na de derde keer teruggereden naar Nederland. Met een volle bus (niet bomvol, er kon echt nog wel wat bij), een euforisch gevoel (dit is zo leuk om te doen) en vol plannen keerden we weer naar huis.

Binnenkort vind je de producten online in de webshop van Viva la Vintage. Kun je niet zo lang wachten? Kom dan naar de FeelGood Market op het Ketelhuisplein in Eindhoven op zondag 16 oktober of naar de Catharinamarket in Eindhoven op zaterdag 22 oktober. Daar vind je Steven en mij met een kraam bomvol vintage woonaccessoires en meubels!

Tags: