Kleurrijk boeket aan de muur

Ik droom al jaren weg bij de IXXI print met bloemen. Iedere keer wanneer ik het prachtig boeket in één van de vele mooie interieurplaatjes op Pinterest en Instagram voorbij zie komen, ben ik er helemaal weg van. Nu de sleutel van ons nieuwe huis nadert, hangt hij al denkbeeldig aan de muur. Totdat ik zag dat de print ook als fotobehang verkrijgbaar is. Hoe gaaf is dat?! Zo komt de print nóg beter tot zijn recht en meer tot leven.

KEK Amsterdam fotobehang

Het heeft even geduurd voordat ik de IXXI er thuis door heen kreeg, wat te denken van een compleet muurtje behangen met het kleurrijk boeket? Gelukkig staat Steven open voor veranderingen en durft hij ook gewaagde keuzes te maken. Want dat is het wel hoor; een muur behangen met fotobehang. Ik zie het al helemaal voor me. Eén muur in de woonkamer wordt mosgroen en die wordt doorbroken met een open haard. Daarna komt dan het fotobehang tegen de muur en tegen deze muur komt mijn vintage bureau te staan. Tegenover de muur is de open, grijze keuken. Het lijkt mij een prachtige combinatie zo samen! Kleurrijk wordt het zeker 🙂

Ik durf best gemakkelijk veranderingen in huis aan te brengen. Onder het mom van ‘als het niet bevalt, verven we het wel weer over’. Met behang is dat toch een ander verhaal. We laten onze muren stucen en het behang heeft geen subtiel printje, maar zal heel duidelijk aanwezig zijn. Wat als het niet goed tot zijn recht komt? Ik heb er eerlijk gezegd nog niet over nagedacht en nog geen plan B klaar liggen.

KEK Amsterdam fotobehang

KEK Amsterdam

Het fotobehang komt van KEK en wellicht ken je het Amsterdamse bedrijf wel van muurstickers, posters en fotobehang met illustraties uit kinderboeken. Het fotobehang is naast de vaste breedtematen van 4, 6 of 8 behangbanen ook op maat te bestellen. KEK Amsterdam geeft je dan ook meteen advies op maat.

Zou jij het aandurven om een muur te behangen met zo’n opvallende print?

Tags:

  1. Linda

    17 juni 2016 om 09:24

    Vet Fem! Zou het gewoon doen!

Laat een reactie achter