Voor wie doe je het eigenlijk?

Lange tijd heb ik getwijfeld wat ik met mijn blog wil. Wie zit er te wachten op mijn schrijfsels? Op weer een rijtje hotspots, interieurtips of vintage vondsten? Maar toen besefte ik me dat vooral ikzelf er blij van moet worden. Waarom nadenken over wat een ander ervan vindt? Schrijven is mijn leven. Bijpassende foto’s maken is een leuke hobby. Het is mijn stukje op het volle internet waarin ik anderen graag wil inspireren. Waarin ik vol trots plaatjes van mijn interieur deel, avonturen van Viva la Vintage deel en verwacht voortaan ook de nodige babypraat nu ik sinds november 2018 de trotse mama van Ties ben.

Nee, ik ben geen social influencer, mijn bezoekers zijn op een aantal handen te tellen en ik maak niet de mooiste foto’s. Maar is dat het belangrijkste? Iets doen waar je blij van wordt, dát telt. Daarom ben ik er weer.

Ik wil persoonlijke verhalen vertellen. Zonder mijn leven compleet bloot te geven. Wil mijn gedachten op papier zetten. Verhalen die te mooi zijn om niet te delen. Zodat ze niet vergeten worden. Voor nu, voor later. Om het leven te vieren en in het alledaagse het ongewone te zien.

Laat een reactie achter