Update verbouwing: nieuwe meubels shoppen met korting

Advertorial

Het is alweer even geleden dat we de sleutel van ons nieuwe huis kregen. Elk vrij moment zijn we druk met klussen en ondertussen hou ik me bezig met het leukste gedeelte. Namelijk het inrichten van ons nieuwe huis. Via 1Korting kun je de leukste meubels en woonaccessoires bij bijvoorbeeld Home24 met korting kopen. Komt dat even precies op tijd!

Het idee was om onze meubels mee te nemen, maar hoe kritischer we daar naar keken, hoe minder we ze nog bij onze stijl en in het nieuwe huis vinden passen. Vanaf het eerste moment zijn we verliefd op een bank van FEST Amsterdam, maar het prijskaartje houdt ons tegen. Op Home24 via 1Korting zag ik deze 3-zitsbank van Mørteens en hier word ik ook heel erg blij van. Ik vind de combinatie van een stoffen bank en de ranke houten poten erg mooi. De bank is sierlijk, maar niet te. Tegen de groene muur denk ik dat het een gave combinatie zal zijn.

Bank Mørteens

De open keuken bestaat uit een achterwand en een spoeleiland. De keuken wordt grijs met een wit gemêleerd stenen aanrechtblad. Boven het spoeleiland willen we verschillende peertjes hangen. Deze stoere hanglampen van beton van Loistaa zie ik daar al hangen.

Hanglampen Loistaa

Aan de voorkant van het huis willen we rondom de openhaard een zithoek creëren. Iets wat we in ons appartement echt misten. Vanwege de beperkte ruimte kon daar alleen een bank staan. Nu willen we dus graag een bank en één of twee stoeltjes. Ik vind deze Scandinavische fauteuil van kollected by Johanna erg leuk. Maar ik weet nog niet zeker of ik de combinatie met de bank dan mooi vind haha. Sowieso bevat de kollected by Johanna mooie meubels. De collectie is exclusief ontworpen voor home24 en bestaat uit Scandinavische meubels en woonaccessoires met een urban twist.

Fauteuil kollected by Johanna

Het tapijt voor in de zithoek is ook aan vervanging toe. Ik vind het huidige Kelim tapijt wat we hebben nog erg mooi, maar de kleurencombinatie niet passen voor in de woonkamer. Dit vintage tapijt van Safavieh past helemaal bij onze stijl!

Vintage tapijt Safavieh

Zoals je ziet, heb ik nog wensen genoeg! Gelukkig is het huis ook nog niet helemaal klaar, zodat ik me nog even kan focussen op de inrichting én het shoppen van nieuwe meubels.

Tags:

  1. Linda

    1 augustus 2016 om 13:08

    Wauw, mooie spullen Fem! Weet zeker dat het echt prachtig wordt

Laat een reactie achter