April in pictures

Wat een maand was april! Koningsdag viel jammer genoeg volledig in het water. Een heel jaar kijk ik uit naar de vrijmarkt en wat was het balen van het slechte weer. En nee, over het weer ga ik het verder niet meer hebben. Maar in april kochten Steven en ik ook ons huis! Pinterest maakte deze maand dus overuren en aan ideeën geen gebrek. We moeten nog even geduld hebben voordat we de sleutel krijgen en kunnen gaan klussen, maar we hebben er ontzettend veel zin in. Eerst terug naar April. Kijk je mee?

DIT Den Bosch

Borreltijd! DIT in Den Bosch is zo’n leuke plek.

Inkoop Viva la Vintage

Op inkoop voor Viva la Vintage. We stuiten vaak op de meest mooie, vintage meubels en heel vaak (zeg maar bijna altijd) wil ik zelf iets houden. Deze keer blijft het ladekastje (helemaal links op de foto) in ons bezit. Happy!

Femke Saranne Saranne

Vroeger ging ik regelmatig met vriendinnen highteaën, maar het was al weer veel te lang geleden dus tijd voor een theekransje! Dit was bij Saranne in Oisterwijk. De high tea was erg uitgebreid en lekker en we konden kiezen uit tientallen verschillende soorten verse theeën. Weer een top middag!

Koningsdag Eindhoven

Op Koningsdag ging al om 5.00 uur ’s ochtends mijn wekker. Sinds een aantal jaar ga ik namelijk met mijn moeder en Steven in Eindhoven op de vrijmarkt staan. Ik had de weersverwachtingen de dagen ervoor nauwlettend in de gaten gehouden en hoopte echt heel hard dat het uiteindelijk mee zou vallen. Maar helaas regende het ’s ochtends zo hard dat we besloten om niet te gaan staan. Toen het droog was, zijn we nog wel even over de vrijmarkt gelopen, maar voor de rest was het een relaxed dagje. Ik heb aan de webshop gewerkt en op Pinterest inspiratie opgedaan voor de nieuwe keuken en badkamer. Dit is een beetje het kleurenpalet voor de woonkamer/keuken:

Collage huis

Voor mei heb ik al heel veel leuke dingen gepland. Ik word namelijk 30 en geef een klein feestje! Dat ga ik met Steven vieren met een etentje en met een vriendin heb ik ook een etentje gepland staan. Daarnaast ga ik naar de Hitszone Party (yeah baby!) en sta ik met Viva la Vintage op de FeelGood Market. Ik heb er al zin in!

Tags:

  1. Linda

    3 mei 2016 om 09:57

    Leuke blog weer Fem! Mooie sfeer moodboard voor de keuken. Mei wordt idd een bijzondere maand voor/jou jullie! 30 en de sleutel van jullie huis ???

  2. Petra

    4 mei 2016 om 16:20

    Oh die meubeltjes.. Wat een heerlijkheid! Als wij nou wat groter zouden wonen, sleepte ik ook alles naar mijn holletje (om op te knappen). Goede vondsten!

Laat een reactie achter