December in pictures

Happy New Year!! December is echt omgevlogen en stond natuurlijk in teken van de feestdagen. Eerst sinterklaas, daarna de kerstdagen en afgesloten met een gezellig feest op oudjaarsavond. Daar heb ik opvallend genoeg weinig tot geen foto’s van gemaakt, maar ik deed nog meer in december. Ik ging lunchen bij Piet Hein Eek en stond met Viva la Vintage op de FeelGood Market. Voordat ik start met 2016 kijk ik nog even terug op 2015, kijk je mee?

Piet Hein Eek Piet Hein Eek - Be Blooming

Samen met collega’s ging ik lunchen bij het restaurant van Piet Hein Eek in Eindhoven. De ontwerper heeft een oud Philipsgebouw op Strijp-R omgebouwd tot restaurant. De oude elementen zijn nog zichtbaar aanwezig en wat een gave locatie is het!

FeelGood Market Femke - Be Blooming

Zondag 20 december was het weer zover en stond ik met Viva la Vintage op de FeelGood Market in Eindhoven. Dit keer werd de markt niet op Strijp-S georganiseerd, maar midden in het centrum. Het was een ontzettend drukke en leuke dag!

Be Blooming

Tijdens de feestdagen heb ik bijna geen foto’s gemaakt, alleen van het nagerecht haha. Samen met Steven vierde ik kerst bij familie en we moesten voor het nagerecht zorgen. Het werd semifreddo met frambozen en een crumble van bastognekoeken, heerlijk!  En dat was natuurlijk een plaatje waard!

Tags:

 1. Linda

  4 januari 2016 om 13:43

  Leuke terugblik, toetje ziet er heerlijk uit!

 2. Monique | WritingMonique

  5 januari 2016 om 09:41

  Wat een gezellige foto’s. Het Piet Hein Eek restaurant ziet er heel gezellig uit!

 3. Femke

  5 januari 2016 om 09:49

  Ja, het restaurant van Piet Hein Eek is echt een aanrader! Super locatie en lekker eten:)

Laat een reactie achter