Styling met kussens en plaids

In de winter vind ik het heerlijk om onder een warm dekentje op de bank te kruipen. Nu het voorjaar aanbreekt, wil dat niet zeggen dat de plaids van de bank verdwijnen. Ik hou ervan om mijn interieur aan te kleden met accessoires en kussens en plaids kunnen hierin wat mij betreft niet ontbreken. Voor de webshop Ookinhetpaars ging ik aan de slag met een aantal super mooie producten voor een te gekke styling klus. Benieuwd wat mijn favorieten zijn?

Naast dat ik hier op mijn eigen blog artikelen schrijf, ben ik ook gastblogger voor de webshop Ookinhetpaars. Daar komt één keer per maand een artikel van mij online met als insteek interieur. Zo heb ik Claudia van Ookinhetpaars leren kennen en ze vroeg mij of ik sfeerfoto’s wilde maken voor haar site. Ze stuurde me een doos vol met de mooiste producten en ik voelde me als een kind in een snoepwinkel! Het was alleen al een feestje om de doos uit te pakken. Het ene mooie na het andere nog mooiere plaid kwam tevoorschijn. Ik ging enthousiast aan de slag en laat je mijn favorieten zien.

mosgroen geruit

Dit mosgroene geruite plaid van John Hanley is mijn favoriet! De kleuren zijn prachtig samen en frissen je interieur meteen op. Het plaid is gemaakt van lamswol en hierdoor heerlijk warm.

John Hanley steenoranje geruit2

Het plaid is ook verkrijgbaar in steenoranje. Wat een mooie, warme kleuren!

John Hanley beige visgraat1 John Hanley blauw groen mohair1

Ik vond het leuk om de producten te combineren met vintage items. En in combinatie met de woonaccessoires van Viva la Vintage leverde het prachtige plaatjes op! Welk plaid is jouw favoriet?

Tags:

 1. Linda

  21 maart 2016 om 10:12

  Het laatste plaid is mijn favoriet! Zeer mooi?

 2. Manon - SophieSweetVintage

  21 maart 2016 om 11:09

  Ze zijn allemaal mooi! Maar die roomkleurige visgraat is mijn favoriet. Superleuk dat je gastblogger bent! Ik ga snel een kijkje nemen op de site!

 3. Femke

  21 maart 2016 om 21:50

  Leuk als je op de site van Ookinhetpaars gaat kijken! Er staan echt prachtige producten op.

 4. Claudia - Ookinhetpaars

  21 maart 2016 om 15:57

  Wat een superleuke blog. Ik ben ook heel blij met onze leuke samenwerking. Ik hoop dat we dat nog heel lang mogen doen. Ik geniet intussen ook erg van de prachtige XL vaas die ik in je webshop heb gekocht.

 5. Femke

  21 maart 2016 om 21:51

  Ja, wat mij betreft kunnen we nog veel leuke dingen samen creëren! Fijn om te horen dat je blij bent met de vaas!

 6. Rachel Kromdijk

  25 maart 2016 om 17:36

  Wat een super leuke foto’s! hele leuke items, fijne Pasen!

Laat een reactie achter