Photo diary pluktuin, vintage markt en tapas

Afgelopen zaterdag ging ik ’s ochtends met mijn moeder naar een pluktuin, daarna reden we voor Viva la Vintage door naar een markt, ’s middags lunchten we bij Brownies & Downies en ’s avonds ging ik ook nog tapas eten. Kortom het was een erg leuke dag! Kijk je mee?

In Helmond heb je een Dahlia pluktuin en vorig jaar ben ik daarvan ondersteunend lid geworden. Voor een eenmalige donatie van tien euro kun je drie keer per jaar een bosje Dahlia’s halen. Ik kom er jammer genoeg niet zo vaak als ik zou willen, maar ik word altijd blij als ik die vrolijke kleuren bij elkaar zie.

Femke - Be Blooming

Helemaal happy met mijn bos Dahlia’s!

Be Blooming

Daarna reden we door naar een markt en scoorden we deze vintage producten voor Viva la Vintage. Ik ben vooral erg blij met de koffers. De kleine is een koffer voor lp’s. Deze keer is het allemaal voor de shop 😉

Be Blooming

We liepen nog even in Helmond over de markt en door het centrum en gingen lunchen bij Brownies & Downies. Ik had een sandwich met brie en walnoten. Ik was er nog nooit geweest, maar het was erg leuk en gezellig!

De Koffer - Be Blooming

Tapas! Als afsluiter van deze gezellige dag gingen we tapas eten bij restaurant De Koffer in Mierlo. Toen ik zo’n zes jaar geleden als tekstschrijver begon, heb ik voor dit restaurant mijn allereerste advertorial ooit geschreven. Het restaurant is inmiddels al een keer van eigenaar veranderd, maar het blijft een bijzondere plek voor mij.

Deze week heb ik nog geen etentjes gepland staan (en dat gebeurt niet zo vaak), maar wel iets anders leuks op de planning staan. Zondag ga ik namelijk een workshop handlettering volgen. Heb er nu al zin in! En uiteraard gaan we weer op pad voor Viva la Vintage. Hoe was jouw weekend en heb je nog leuke plannen voor komende week?

Tags:

Laat een reactie achter