Fotoverslag FeelGood Market en Catharina Market Eindhoven

Met Viva la Vintage stond ik in oktober op maar liefst twee markten in Eindhoven. De FeelGood Market op Strijp en de Catharina Market in het centrum van Eindhoven. En het was weer ontzettend druk en leuk!

Femke Be Blooming

Wat een energie krijg ik toch van deze dagen! Ondanks dat het hard werken is (vroeg opstaan, spullen sjouwen, de hele dag staan en laat weer thuis zijn), is het zo leuk om te doen! Geen markt is hetzelfde en elke keer ontmoet je weer de meest leuke mensen. Gezellig een praatje maken, de tijd nemen voor de klant en meer kunnen vertellen over onze producten. Als de zon dan ook nog eens doorbreekt en de temperatuur naar 20 graden stijgt en dat eind oktober, kan de dag niet meer stuk!

vintage meubelsDe nieuwe vintage producten uit Frankrijk kregen op de FeelGood Market een mooie plek naast de kraam.

Viva la Vintage Viva la Vintage markt

Op de Catharina Market:

vintage meubels viva la vintageHoe gaaf is deze vintage locker? Ik zou ‘m zo in ons nieuwe huis neer zetten (maar ja, waar he?!).

Het marktseizoen zit er voor Viva la Vintage weer op. In de herfst- en wintermaanden slaan we de binnenmarkten over en gaan we ons focussen op de webshop. Want alle nieuwe producten moeten er nog op komen. En oja ondertussen proberen we ook de verbouwing van ons huis af te ronden 😉

Ook zijn we bezig met de planning van markten voor volgend jaar. Je kunt ons dan sowieso vinden op de FeelGood Market, Swan Market en Catharina Market. Allemaal markten in het zuiden van het land. Maar op welke markten zou je ons nog meer willen zien? Laat het me weten in de reacties!

Tags:

 1. Linda

  28 oktober 2016 om 08:44

  Altijd gezellig al staan jullie op de markten!

 2. Jessy

  30 oktober 2016 om 09:04

  Wauw wat een hoop mooie spulletjes! Ik moet echt vaker van dit soort marktjes in de gaten houden 🙂

 3. Marielle | About That Blonde

  31 oktober 2016 om 20:13

  Wauw, ziet er uit als een tof marktje!

 4. Angelina

  9 november 2016 om 20:42

  Wat leuk!! Mochten jullie trouwens nog een mooie oude houtenplank oid vinden, let me know. 😉

 5. Femke

  11 november 2016 om 13:32

  Dat zal ik doen! Heb je een bepaald formaat in gedachten?

 6. Angelina

  16 november 2016 om 17:54

  Leuk, dank je wel! ^_^ Vierkant of langwerpig mag allebei, als die maar minimaal 50 cm breed is en breder mag dan uiteraard ook. 😉

 7. Monique

  15 november 2016 om 15:29

  Oh wat gaaf toch weer. Ja zie die foto & denk oh gaaf zo lockerkast……en speur direct met mijn ogen door mijn huis, waar zou ik die kunnen zetten….helaas…niet. geen plek, maar hij is zo gaaf!! Snap dat t idd hard werken is maar dat je er ook zoveel voor terug krijgt, gaaf!!

 8. Rachel Kromdijk

  28 november 2016 om 16:04

  Leuke foto’s ziet er goed uit! fijne week verder x

Laat een reactie achter