Maak kans op een vintage landkaart!

Viva la Vintage heeft een toffe winactie voor je samengesteld. Via de leuke blog van Anne REMADE with love maak je namelijk kans op een vintage landkaart!

Vintage landkaart

Naast dat ik zelf graag blog, volg ik ook veel andere bloggers. Eentje daarvan is de blog REMADE with love van Anne. Anne heeft een voorliefde voor vintage en industriële interieurs en is voor haar toekomstige nieuwbouwwoning op zoek naar unieke (maar zeker ook betaalbare) spulletjes. Daarover blogt ze graag, maar ze neemt je ook mee op haar citytrips in binnen- en buitenland en de cityguides die ze dan maakt zijn origineel en zetten dé hotspots voor je op een rij. Haar blog leest lekker weg en haar foto’s zijn om jaloers op te worden. Niet voor niets heeft ze onlangs de vtwonen blogger award in de categorie beginner gewonnen. Dat heeft ze wat mij betreft dubbel en dwars verdiend!

Anne - REMADE with love

Ken je de blog van Anne nog niet? Neem dan snel een kijkje en maak kans om een vintage landkaart naar keuze te winnen!

Wat moet je daarvoor doen?
Ga naar de blog van REMADE with love en laat daar in een reactie achter welke landkaart je graag zou willen winnen. Hier kun je alle landkaarten nog eens op je gemak bekijken. De winactie loopt tot en met vrijdag 16 oktober. Daarna zal Anne de winnaar bekend maken. Welke landkaart zou jij willen winnen?

Succes!

Tags:

 1. Natalie

  13 oktober 2015 om 22:10

  Dag Anne
  Mijn dochter wordt 18 en dat zou een prachtig geschenk zijn voor haar 18de verjaardag ! Haar grote wens is ooit eens naar Afrika te kunnen gaan dus zou ik liefst de kaart van Afrika winnen.
  Je zou haar daar in ieder geval heel blij mee maken …
  We zijn net verhuisd en de kaart zou prachtig hangen in de traphal naar haar kamer !

 2. Femke

  13 oktober 2015 om 23:16

  Hoi Natalie,
  Wat leuk dat je meedoet aan de actie en een landkaart voor je dochter wilt winnen! Je moet echter ook even je reactie plaatsen op de blog van Anne (www.remadewithlove.nl) dan ziet zij het ook en maak je kans op de landkaart. Aanstaande vrijdag maakt Anne op haar blog de winnaar bekend. Succes! Groetjes, Femke

 3. Monique | WritingMonique

  15 oktober 2015 om 20:35

  Wat is hij onwijs gaaf! Ik ga meteen even een kijkje nemen!

 4. Femke

  15 oktober 2015 om 20:51

  Leuk! Ben benieuwd voor welke landkaart je gaat!

Laat een reactie achter