Maak kans op een Viva la Vintage cadeaubon t.w.v. 50 euro!

Viva la Vintage heeft weer een toffe winactie voor je samengesteld. Via de inspirerende blog Dipty van Michelle maak je namelijk kans op een cadeaubon ter waarde van 50 euro die je vrij in de webshop van Viva la Vintage mag besteden!

*deelnemen aan deze actie is niet meer mogelijk. De winnaar is: Niki! Gefeliciteerd, jij hebt de tegoedbon t.w.v. 50 euro gewonnen. 

Naast dat ik zelf graag blog, volg ik ook veel andere bloggers. Eentje daarvan is de blog Dipty van Michelle. Op Instagram heb ik haar leren kennen en ik was meteen verliefd op de mooie foto’s die ze maakt. Michelle heeft een liefde voor alles wat met interieur te maken heeft. Ze biedt wooninspiratie, maar ook leuke en originele DIY-projecten. Dit doet ze op haar Instagram account en op haar blog. De combinatie tussen vintage, industrieel en Scandinavisch geeft haar interieur een frisse en eigentijdse uitstraling. Ik hou ervan!

Dipty

Net als ik struint ze graag rommelmarkten af op zoek naar vintage vondsten en was ze al lang op zoek naar een oude wijnfles. In de webshop van Viva la Vintage stond er eentje te koop en de wijnfles kreeg een tweede leven in het interieur van Michelle.

Dipty Dipty

Wil jij ook kennismaken met een vintage item van Viva la Vintage en ken je Dipty Wonen nog niet? Neem dan snel een kijkje op haar blog of Instagram account en maak kans op cadeaubon ter waarde van 50 euro voor Viva la Vintage!

Wat moet je doen:
1. Volg @VivalaVintage & @diptywonen op Instagram
2. Deel op Instagram 1 van de foto’s van de blogpost van Dipty of van het Instagram account van VivalaVintage (let op: je mag maar 1x mee doen)
3. Gebruik de hashtag #diptyvivalavintage

De giveaway loopt tot en met zondag 7 februari. De winnaar wordt maandag 8 februari rond 18.00 uur bekendgemaakt.

Wat zou jij kopen van de cadeaubon?

Succes!

Bron foto’s: Dipty

Tags:

  1. MARIJKE

    6 februari 2016 om 17:49

    Leuke fles! Staat erg leuk zo!

  2. Femke

    8 februari 2016 om 16:21

    Dankjewel!

Laat een reactie achter