November in pictures

November was weer een leuke en drukke maand. Ik bezocht Glow, had een gezellige high tea met vriendinnen, ging met een andere vriendin uiteten en scoorde voor Viva la Vintage leuke vintage spullen. Kijk je mee?

Glow Glow

Ieder jaar bezoek ik Glow en ik ben elk jaar weer verrast! Ik vond het dit jaar wel een van de mindere keren, misschien ook omdat het elke keer steeds drukker wordt, maar heb er toch van genoten.

 

Sissy-Boy Sissy-Boy

Met vriendinnen genoot ik van een heerlijke high tea bij Sissy-Boy Daily. Ik ben een grote eter en laat niet snel iets staan, maar deze keer wel. Het was heerlijk, maar wel een beetje veel. Gelukkig kregen we een doggy bag mee naar huis en kon ik de dag erna nog genieten van een heerlijk muffin.

 

Imperial typemachine

Met Viva la Vintage zouden Steven en ik op de FeelGood Market in Eindhoven staan, maar vanwege het slechte weer werd de markt afgelast. We hadden ineens een dag vrij en tijd over. Die besloten we goed te besteden en dus gingen we op pad om vintage spullen in te kopen. En dat was gelukt!

 

Eetbar DIT Eetbar DIT

Samen met een vriendin ging ik eten bij Eetbar DIT in Den Bosch. Het was alweer veel te lang geleden dat ik er was geweest en ondertussen was de menukaart ook aangepast. Deze staat vol met leuke quotes en foto’s en is super leuk om te lezen! Het eten is ook erg lekker, echt een aanrader!

 

Viva la Vintage Viva la Vintage

Voor Viva la Vintage gingen we op pad om een bestelling te bezorgen, super leuk om persoonlijk contact met onze klanten te hebben, en daarna gingen we nog op pad om weer leuke spullen in te kopen. En dat is gelukt!

December wordt ook weer een leuke maand. Natuurlijk staan de feestdagen voor de deur, daar heb ik al veel zin in, maar zondag 20 december staan Steven en ik ook weer op de FeelGood Market in het centrum van Eindhoven!

Tags:

  1. Linda

    1 december 2015 om 12:13

    Leuke maand met veel leuke dingen!

  2. Angelina

    11 december 2015 om 18:01

    Leuk overzichtje! Die High Tea ziet er heerlijk uit en wat een mooie spulletjes. 🙂

Laat een reactie achter