Photo diary FeelGood Market

Afgelopen zondag stond ik met Viva la Vintage op de FeelGood Market in Eindhoven. Voor de eerste keer dit jaar werd de markt weer buiten op het Ketelhuisplein georganiseerd. Ondanks dat het de koudste Eerste Pinksterdag sinds jaren was, viel het gelukkig mee met het weer en was het super druk. Ik kijk terug op een geslaagde en gezellige dag! Kijk je mee?

Viva la Vintage - FeelGood Market

We zijn de afgelopen maanden veel op inkoop geweest en hadden weer leuke vintage vondsten op de kraam staan. Ook hadden we weer een stapel oude landkaarten meegenomen.

Viva la Vintage - FeelGood Market P1060830 P1060835

De FeelGood Market was om 12.00 uur open en de regen kwam meteen met bakken uit de hemel vallen. Gelukkig liet de zon zich snel daarna weer zien en kwamen de bezoekers gestaag het Ketelhuisplein opgelopen. Op Strijp-S vond tegelijkertijd ook de eerste editie van DIT festival (Do It Together) plaats. En het werd ’s middags een gezellige, drukke dag!

Steven - Viva la Vintage P1060838 kopie

Op de FeelGood Market vind je erg leuke en originele producten. Daarnaast kun je bij de talloze eetkraampjes heerlijke hapjes krijgen. Er hangt altijd een relaxte en gezellige sfeer en ik vind het erg leuk om er te staan, maar ook om even over de markt te lopen!

Swan Market Tilburg en Den Bosch

Binnenkort vind je Viva la Vintage op de Swan Market in Tilburg en in de Vughterstraat in Den Bosch. Op de website van Viva la Vintage vind je een agenda met data. Zie ik je op één van deze markten?

Tags:

 1. Linda

  19 mei 2016 om 16:44

  Hej Fem,

  Leuk dat julie ook een keer op de Swan Market in Tilburg gaan staan. Laat je het me weten wanneer dit is? Of ik hou de agenda in de gaten.

  Groetjes Linda

 2. Cynthia

  23 mei 2016 om 11:07

  Het ziet er ontzettend gezellig uit en ik HOU echt van vintage!! Zoals te lezen valt op mijn blog, heb ik er een ‘crush’ voor. Wie weet sta je nog eens iets dichterbij mijn huis en kom ik snuffelen! Liefs Cynthia.

 3. Femke

  23 mei 2016 om 16:07

  Wat leuk! Ik heb net je blog bezocht en die ziet er top uit! Zou leuk zijn als je een keer in de gelegenheid bent om naar een markt te komen. Op de webshop is ook veel te koop!

 4. Irma

  26 mei 2016 om 11:00

  Wat ziet het er leuk en gezellig uit! 🙂

Laat een reactie achter