Viva la Vintage op FeelGood Market

Jeuh het marktseizoen komt er weer aan! Zoals je wellicht weet, run ik samen met Steven de webshop Viva la Vintage en daarvoor ga ik op zoek naar vintage vondsten. Ik struin in Nederland, maar ook in het buitenland verschillende markten af. Ook staan we regelmatig zelf op een markt om onze vintage vondsten te verkopen. Aanstaande zondag 20 maart is het weer zover! Dan vind je ons op de FeelGood Market in Eindhoven.

P1050972 kopie

De FeelGood Market is een bruisende markt in Eindhoven vol design, fashion, vintage en streekproducten en inmiddels een begrip in de wijde omgeving. Zondag 20 maart staan Steven en ik met Viva la Vintage met een kraam vol vintage meubels en woonaccessoires op de FeelGood Market. Deze markt wordt maandelijks georganiseerd en er hangt een fijne, relaxte sfeer.

P1050976 kopie P1050974 kopie

Op de website van Viva la Vintage vind je een agenda met data wanneer en waar je mij met Viva la Vintage kunt vinden.

Om deze leuke, vintage meubels en woonaccessoires te vinden, ga ik regelmatig op pad. In de winter is het wat rustiger en zijn er wat minder markten om af te struinen, maar vanaf het voorjaar is er elk weekend wel een leuke markt. Dat betekent dat de wekker op zondag ontzettend vroeg gaat, want de mooiste koopjes vind je direct in de ochtend. Dus: dag uitslapen, lekker luieren en een rondje door de stad wandelen. Maar: hallo wekker en vroeg op pad om de mooiste vintage vondsten te scoren. En ik heb er zin in! Maar eerst sta ik dus aanstaande zondag op de FeelGood Market! Zie ik je daar?

Waar? Klokgebouw Eindhoven
Wanneer? Zondag 20 maart: 12.00 – 18.00 uur

Tags:

 1. Linda

  14 maart 2016 om 09:51

  Jeeeuj super leuk dat het seizoen weer begonnen is! Benieuwd wat je deze keer allemaal voor moois vind. Succes

 2. Angelina

  20 maart 2016 om 19:51

  Wat leuk, jammer dat het zo ver weg is! 😉

  PS: Heb je trouwens een tip nodig om de ‘Pin it’ button weer terug te krijgen zoals die hoort bij het thema? Stuur anders even een mailtje, dan kan ik je wel een code doorsturen die je erin kan zetten. 🙂

Laat een reactie achter